Utran Uittotupa

Monipuolinen juhlien ja kokousten pitopaikka Pielisjoen rannalla

Mieleenpainuvien hetkien ainekset ovat simppelit: miljöö, maut, elämykset.
Jotain erityistä syntyy kun ne yhdistetään toiveidesi pohjalta, ryyditetään tuoreilla ideoilla, toteutetaan huolella viimeistä yksityiskohtaa myöten ja nautitaan hyvässä seurassa. Tästä on kyse Utran Uittotuvassa.

Laskiaissunnuntaina 11.2 klo 10–14 Uittotuvalla juhlitaan laskemalla pulkkamäessä, ilakoimalla napakelkassa, rapsuttamalla eläimiä ja syömällä hyvin. Ulkoilun lomassa tarjolla on Uittotuvan keittiössä rakkaudella valmistettua hernekeittoa ja laskiaispullia.

Pääsiäinen on kulinaristien kulta-aikaa. Upea venäläishenkinen pääsiäispöytämme tarjoilee nautittavaa kaikille aisteille ensimmäisenä pääsiäispäivänä, sunnuntaina 1.4 . Pääsiäisen kunniaksi Uittotuvan pöydät täyttyvät maukkaista juhlaherkuista venäläisellä twistillä. Pöydät ovat katettuina klo 12–15. Muista varata omasi! Menu tarkentuu myöhemmin; tarkkaile siis sivujamme.

Vappuna lautasella maistuu kevät. Vappuaaton brunssi maanantaina 30.4 on oivallinen keino tankata kehoon keväistä mieltä.
Uittotuvan runsaassa buffetissa maistuvat keväiset maut, jotka siivittävät kävijämme iloiseen juhlatunnelmaan. Menu tarkentuu myöhemmin.

Mikä olisi parempi tapa hemmotella äitiä kuin Uittotuvan äitienpäivälounas sunnnuntaina 13.5, jonka hemmottelukerroin on vertaansa vailla? Vie äidiltä jalat alta! Tarjoamme äitienpäivän kunniaksi sellaiset ruoat, että äiti jaksaa päivän juhlallisuudet kunnialla loppuun saakka. Kattaukset klo 11, 13 ja 15. Menu tarkentuu myöhemmin.

Entinen Pohjois-Karjalan Uittoyhdistyksen tukikohta Pielisjoen upeissa rantamaisemissa on kunnostettu uniikiksi kokous- ja juhlatilaksi vuonna 2010. Monimuotoiset tilamme mahdollistavat erilaiset tilaisuudet, juhlat ja kokoukset niin isoille kuin pienillekin porukoille. Päärakennuksessa löytyvät tilat Ahjo, Sorvaamo, Varppaaja, Vintti, upea hirsirakenteinen sauna sekä saunatupa. Kaunis, veden ääressä oleva Rantapaviljonki antaa hienot puitteet max 20 henkilön kokouksille tai juhlille.
Uittotuvan pihapiirissä sijaitseva Uittoareena on korkeatasoisella äänentoistolla ja valoilla varustettu, katettu areena, jossa on mahdollista järjestää niin seminaarit kuin seminaaripäivän ohjelmakin (konsertit ym esitykset). Katsomoon mahtuu maksimissaan 500 henkilöä ja kesäisin Uittoareenalla on monipuolista ohjelmaa mm. Utran Uuden Teatterin kesäteatteriesitykset.
Uittotuvan lähellä sijaitsevat Utran Saaret sekä Utranharju mahdollistavat luonnossa liikkumisen esim tyky-tai tyhy-päivien ohjelmana.

Utran Uuden Teatterin esityksenä Uittoareenalla nähdään kesällä 2018 rakkautta, ruokavalioita ja onnellisia sikoja. Leena Tammisen komediassa SIKAIHANAA on kyseessä yllättävä rakkaustarina, jossa törmäävät vanhat ja nuoret, kaupunkilaiset ja maalaiset, kasvissyöjät ja siankasvattajat. Mukana komediassa nähdään Riitta Elstelä , Ilmari Saarelainen , Pauliina Hukkanen sekä Mika ja Tuija Nuojua . Näytelmän ohjaa Kari Paukkunen .

Näytelmä kestää 2 h väliaikoineen.

Ennakkovaraukset myynti@utranuittotupa.fi tai p. 0500-675162.

Varaa liput

Ruokafilosofiamme perustuu rehelliseen käsityöhön ja raaka-ainelähtöiseen ajatteluun. Teemme yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa ja näin takaamme parhaan laadun ja tuoreuden tuotteissamme. Menuissamme maistuvat paikallisten tuottajien parhaat sesongin raaka-aineet, villiyrtit ja puhtaat luonnonantimet. Teemme myös catering-palvelua asiakkaan tiloihin. Kuulumme Karelia a la carte-verkostoon.

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uittopäälliköntie 2
Joensuu 80170 FI
Hae reittiohjeet!
Avoinna tilauksesta sekä tapahtumien aikaan

Lähetä viesti kohteeseen