Utran Uittotupa

Monipuolinen juhlien ja kokousten pitopaikka Pielisjoen rannalla

Mieleenpainuvien hetkien ainekset ovat simppelit: miljöö, maut, elämykset.
Jotain erityistä syntyy kun ne yhdistetään toiveidesi pohjalta, ryyditetään tuoreilla ideoilla, toteutetaan huolella viimeistä yksityiskohtaa myöten ja nautitaan hyvässä seurassa. Tästä on kyse Utran Uittotuvassa.

Isänpäivänä su 12.11pöytään katetaan herkulliset hirviburgerit raikkaiden salaattien kera, jälkiruokana suussasulavaa mokkakakkua ja Iseille luvassa Honkavuoren Panimon olutmaistiainen! Kattaukset klo 11.30, 13.30 sekä 15.30
Menun hinta 37 € ja lapset hinnoitellaan ikävuosien mukaan.

Pikkujoulut vaivattomasti Uittotuvalla!

Pe 17.11 nautitaan pikkujouluherkkuja notkuva buffet klo 18 alkaen, ohjelmassa Maarianvaaran Ohjelmapajan Humut kylässä-show. Humut kylässä on tangokuningas Erkki Räsäsen, harmonikkataiteilija Mika Tarkkosen ja iltamaisäntä Waikko Joen rillumarei-henkinen viihdemäjäys, joka potkaisee tilaisuuden kuin tilaisuuden tunnelman kattoon saakka! ”Humut kylässä” -trio marssii paikalle reppu täynnä tarinoita. Tämä tehokolmikko osaa kuljetella tilannetta tunnelmasta toiseen, vallattomasta naurunremakasta aina yleviin suomalaisuuden tuntoihin asti. Illan voi päättää laulamalla karaokea Dj Teamin karaokeisännän johdolla ja halutessaan ehtii vielä sukeltamaan kaupungin yöravintoloiden syövereihin.

Tiistaina, Itsenäisyyspäivän aattona, 5.12lavalle astelee Pauliina Hukkasen esittämänä Avomielinen Anneli -show joka ei jätä ketään kylmäksi! Annelia eivät pikkusielujen mielipiteet liikuta ja jos ei elämän suurin rakkaus kestä, aina löytyy uusi. Ja aina voi lohduttautua sillä, että muut eivät osaa pukeutua. Muilla naisilla on yleensä väärä mies. Jossain Annelia odottaa se oikea mies. Ja oikeat laihdutusohjeet, jotka eivät rajoita syömistä ja juomista. Ja oikea yleisö, joka ymmärtää, miten ihana Anneli on.

La 9.12 on vuorossa Kaupungin Paras Kabaree by Linnea von Kattendam. Linnea von Kattendam on yksi Suomen palkituimmista drag-artisteista ja hahmon takaa löytyy teatterialan ammattilainen, drag-artisti ja tuottaja Ville Kekäläinen. Villen oivaltava komiikka, tarkkaan hiotut hahmot ja aito läsnäolo ovat valloittaneet yleisöjä niin yritysten juhlissa kuin teatteriravintoloiden estradeilla. Pistä siis menokengät jalkaan, ennakkoluulot romukoppaan ja vietä nauruntäyteinen ilta Linnea von Kattendamin kanssa!

Kaikkiin em. pikkujouluiltoihin illalliskortti 55 €/hlö sisältää herkullisen joulubuffan sekä ohjelman! Varaa pöytäsi ajoissa, p. 0500675162 tai myynti@utranuittotupa.fi. Kysy myös tarjousta jos haluat tilat juhlaasi yksityiskäyttöön ja yhdistää pikkujouluusi saunan ja avannon/paljun!

pe 8.12- pe 22.12 Uittotuvan perinteinen joululounas
Joululounaallamme on kattaukset arkisin ma-pe klo 11 sekä 13. Alkupalapöytä sisältää perinteisiä makuja kinkkuineen ja sienisalaatteineen mutta mukana myös mm. kukkakaaliterriiniä, voikukkapestoa sekä omenaa ja viikunaa. Joululounaan hinta 37,50 €/hlö. Lämmin ruoka vaihtuu päivittäin. Katso koko menu nettisivuiltamme http://www.utranuittotupa.fi/ruoka/.

Entinen Pohjois-Karjalan Uittoyhdistyksen tukikohta Pielisjoen upeissa rantamaisemissa on kunnostettu uniikiksi kokous- ja juhlatilaksi vuonna 2010. Monimuotoiset tilamme mahdollistavat erilaiset tilaisuudet, juhlat ja kokoukset niin isoille kuin pienillekin porukoille. Päärakennuksessa löytyvät tilat Ahjo, Sorvaamo, Varppaaja, Vintti, upea hirsirakenteinen sauna sekä saunatupa. Kaunis, veden ääressä oleva Rantapaviljonki antaa hienot puitteet max 20 henkilön kokouksille tai juhlille.
Uittotuvan pihapiirissä sijaitseva Uittoareena on korkeatasoisella äänentoistolla ja valoilla varustettu, katettu areena, jossa on mahdollista järjestää niin seminaarit kuin seminaaripäivän ohjelmakin (konsertit ym esitykset). Katsomoon mahtuu maksimissaan 500 henkilöä ja kesäisin Uittoareenalla on monipuolista ohjelmaa mm. Utran Uuden Teatterin kesäteatteriesitykset.
Uittotuvan lähellä sijaitsevat Utran Saaret sekä Utranharju mahdollistavat luonnossa liikkumisen esim tyky-tai tyhy-päivien ohjelmana.

Utran Uuden Teatterin esityksenä Uittoareenalla nähdään kesällä 2018 rakkautta, ruokavalioita ja onnellisia sikoja. Leena Tammisen komediassa SIKAIHANAA on kyseessä yllättävä rakkaustarina, jossa törmäävät vanhat ja nuoret, kaupunkilaiset ja maalaiset, kasvissyöjät ja siankasvattajat. Mukana komediassa nähdään Riitta Elstelä , Ilmari Saarelainen , Pauliina Hukkanen sekä Mika ja Tuija Nuojua . Näytelmän ohjaa Kari Paukkunen .

Näytelmä kestää 2 h väliaikoineen.

Ennakkovaraukset myynti@utranuittotupa.fi tai p. 0500-675162.

Varaa liput

Ruokafilosofiamme perustuu rehelliseen käsityöhön ja raaka-ainelähtöiseen ajatteluun. Teemme yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa ja näin takaamme parhaan laadun ja tuoreuden tuotteissamme. Menuissamme maistuvat paikallisten tuottajien parhaat sesongin raaka-aineet, villiyrtit ja puhtaat luonnonantimet. Teemme myös catering-palvelua asiakkaan tiloihin. Kuulumme Karelia a la carte-verkostoon.

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uittopäälliköntie 2
Joensuu 80170 FI
Hae reittiohjeet!
Avoinna tilauksesta sekä tapahtumien aikaan

Lähetä viesti kohteeseen