Tuusniemen Kosulan Kotimajoittajat

Vanhanajan majoitusta torpassa, aitassa tai koulussa Etelä-Savossa

Kosulan kotimajoittajat toivottavat teidät tervetulleiksi viihtymään kanssamme vanhassa koulussa tai torpassa. Koulu on rakennettu vuonna 1896. Majoitustilat tarjoavat erilaisen kokemuksen ja kosketuksen suomalaiseen arkielämään ja historiaan. Tarinoiden myötä saat elää kappaleen koulun ja torpan elämää. Ympäröivä luonto virkistää ja rauhoittaa. Aamulla tarjoamme mahdollisuuksien mukaan lähiruokaa.

Kylämme sijaitsee Juojärven ja Suvasveden välissä. Lähistöllä on kaksi luostaria ja Varistaipaleen kanava. Paikalliset matkailuyritykset tarjoavat erilaisia luontoaktiviteetteja. Omatoimiset tai järjestetyt vaellukset lähialueella ovat mahdollisia merkityillä poluilla.

Katso Kosulan kyläesittely!

1 arvostelu

  1. Historiallinen kyläkoulu

    Jos olet menossa tai palaat Lintulan ja/tai Uuden Valamon luostareista ja haluat yöpyä Luostaritien varrella niin Kosulan vanha koulu tarjoaa siihen oivan paikan. Olin ensimmäinen majoittuja 4.-5.8.2016 ja voin lämpimästi suositella paikkaa. Herra ”Sipuli” (lempinimi) on remontoinut huonossa kunnossa olleen koulun hienoon kuntoon. Suuri majoitushuone tarjoaa yösijan ainakin viidelle hengelle ja edullinen hinta sisältää aamiaisen. Sauna lisämaksusta. Lähellä on hyvinvarustettu kyläkauppa.

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Luostaritie 2537
Tuusniemi 71280 FI
Hae reittiohjeet!
Aukioloajat: Avoinna ympäri vuoden

Lähetä viesti kohteeseen