Timanttiaukion lahja- ja koruliike, Eva Thorén

Koruja käsityönä paikallisista jalokivistä.

Tunnelmallinen lahjapuoti sijaitsee entisessä työväen asuintalossa, ”Kahvilapytingissä”, lähellä vierasvenesatamaa.

Timanttiaukio-korujen periaate on täydellinen kotimaisuus, joka sisältää suunnittelun, työn ja jalokivet. Koska korut ovat paikallista käsityötä, on tarkoitus, että niissä näkyy myös tekijänsä kädenjälki.

Timanttiaukio-korujen suunnittelun lähtökohtana on myös ennakkoluulottomuus niin materiaalien kuin muotojenkin suhteen. Timanttiaukio-korujen muotoilijat ovat pääsääntöisesti nuoria lahjakkuuksia, mutta valmistajat kokeneita tekijöitä.

Kaikissa korupakkauksissa on mukana aitoustodistus, jossa on tuoteseloste ja korun tarina.

A&G Mining Oy on vuonna 2002 Kaaville perustettu perheyhtiö, jonka toiminta-ajatuksena on hyödyntää Kaavin Lahtojoella sijaitsevan EU-alueen ainoan tunnetun kaupalliset mittasuhteet täyttävän timanttipitoisen kimberliittiesiintymän tarjoamia mahdollisuuksia.

A&G Mining Oy:n yhteistyökumppanina on irlantilaistaustainen Karelian Diamond plc., joka hallinnoi Lahtojoen kaivosoikeuksia sekä vastaa alueen operatiivisesta toiminnasta. Yhteistyösopimus takaa A&G Mining Oy:lle osuuden kaivoksen tuotannosta. Se kattaa tulevaisuudessa sekä pohjoismaisen että kotimaisen jalokivitarpeen.

Katso Juankosken kyläesittely!

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Juankoskentie 10
Juankoski 73500 FI
Hae reittiohjeet!
Tiistaista perjantaihin klo 10-16. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Lähetä viesti kohteeseen