Ravintola Parppeinpirtti

Karjalaista vieraanvaraisuutta parhaimmillaan Ilomantsin Parppeinvaaralla

Ravintola Parppeinpirtti sijaitsee Suomen itäisimmän kunnan, Ilomantsin, keskustaajaman kupeessa olevassa Parppeinvaaran runokylässä. Karjalaistyylisessä ravintolassamme on tilaa alakerrassa 100 ja yläkerrassa 60 vieraalle. Se on suosittu juhla- ja edustustilaisuuksien viettopaikka, toki pitopalvelumme voi hoitaa juhlat siellä missä asiakas haluaa. Nykykarjalainen pitoateria 23,50€ on ravintolan tunnetuin tuote ja se katetaan kesä- ja elokuussa päivittäin klo 12-16 (heinäkuussa klo 12-18).
Kesäkahvila palvelee kesä- ja elokuussa 9-17 (heinäkuussa 9-19). Talon piirootsupussa eli perinneleipomossa leivotaan päivittäin suussa sulavat piiroot ja vatruskat, myös mukaan ostettaviksi.

Katso Ilomantsin Pogostan esittely!

2 arvostelua

  1. No onhan se nyt tosi hyvää!

    Ruoka on todella maukasta ja varsinkin perinneruoat aivan ainutlaatuisia. Ympäristöön sopivat ruoat, ystävällinen ja välitön palvelu ja kuitenkin ihan kohtuulliset hinnat, mitäpä muuta lomaltaan voisi toivoa.

  2. Kotoisa ja ystävällinen

    Karjalainen pitopöytä on aivan parasta. Paikka on aivan upealla vaaralla Ilomantsissa josta näkee kymmenien kilometrien päähän. Piirakoita, vatruskoita, munavoita ja muita lisukkeita sekä pääruokia riittää. Parempaa karjalaista pitopöytää en ole missään muualla syönyt.

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Parppeintie 4
Ilomantsi 82900 FI
Hae reittiohjeet!
Aukioloajat: Kesä- ja elokuussa avoinna klo 9-17, heinäkuussa klo 9-19 Touko- ja syyskuussa arkisin avoinna klo 9-15, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16 Syys- ja talviaikaan klo 9-15, lauantaisin suljettu, sunnuntaisin klo 10-16

Lähetä viesti kohteeseen