Rantolan Puoti

Kesäkahvila ja puoti, B&B majoitusta ympäri vuoden

Rantolan Puoti sijaitsee meren rannalla, luonnon helmassa, Karunan kylässä, vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta. Veneelläkin pääset perille Puodin laituriin.
Kahvilassamme on tarjolla itseleivotut herkut, maittavat lounaat sekä mahtihampurilaiset… lähituotteista valmistettuina, tietenkin. Meillä on myös gluteenittomia ja kasvisherkkuja. Voit herkutella joko tunnelmallisessa kahvilassamme tai ulkona merituulen hyväilyssä.

Puodista löydät päivittäistavaroita ja paikallisten tuottajien herkkuja sun muuta sekä kirppiksen.
Puoti ja kahvila toimivat vuonna 1923 rakennetussa kiinteistössä. Vuonna 1950 Osuuskauppa rakensi kauppiaalle ja työntekijöille asuinrakennuksen, joka nyt toimii kotinamme sekä Rantolan B&B -majoitustiloina. Kotimme on Sinunkin kotisi…

Sijaitsemme keskellä Karunan kylää, Rantolan suntin rannalla. Pihapiirissämme sijaitsee Kievari, jossa on A-oikeudet ja usein elävää musiikkia. Karunasta löydät upeita luontopolkuja, näköalatornin ja -kallioita. Karunan kirkko sijaitsee rantakalliolla Karunan kartanon kupeessa. Karunan kylästä löytyy historian havinaa aateliskartanoista ja Ruotsin kuninkaallisten juonitteluista Sandön meritaisteluun…
Läheltä löytyy ratsastustallit, hereford lihatila sekä paljon muita tiloja joissa on mahdollista vierailla. Jos merelle halajat, meillä on soutuvene jonka kanssa pääset vaikka auringonlaskua ihailemaan tai onkimaan.
Olet tervetullut vaikka pidemmäksikin aikaa 🙂

Tutustu Puodin Facebook-sivuumme

Tutustu B&B Facebook-sivuumme

Varaa Airbnb-sivuiltamme

Katso Karunan kyläesittely!

Katso Sauvon kyläesittely!

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Karunantie 1205
Karuna 21590 FI
Hae reittiohjeet!
Aukioloajat: Kesäkaudella Puoti ja kahvila avoinna kesä- elokuun, ruokatilaukset myös muina aikoina sovittaessa. B&B ympäri vuoden.

Lähetä viesti kohteeseen