Puijon Torni ja Puijon Maja

Ihanaa ruokaa, edullista majoitusta ja upeita maisemia, Puijolla

Puijon Torni ja Puijon Maja sijaitsevat Kuopiossa, Puijon mäen laella. Ravintolat niin Tornissa kuin Majallakin palvelevat ympäri vuoden. Arkisin Puijon Majalla nautitaan lounasta seisovasta pöydästä ja Torniravintolassa mukavasti pöytään tarjoiltuna kolmen ruokalajin lounasmenuna.

Puijon Majalta löytyy myös pieni, edullinen hotelli sekä kokous- ja saunatilat. Tornin à la carte -ravintolan lisäksi tornin alakerrassa toimii matkamuistomyymälä ja sesoinkeina tornissa toimii myös kahvila.

Puijolta avautuva maisema tarjoaa poikkeuksellisen upeat puitteet niin arjen elämyksiin kuin ikimuistoisiin juhliin!

Katso Puijon kyläesittely!

1 arvostelu

  1. Illallinen Tornissa. Aivan mahtavan hyvä kasvismenu, ja samassa pöydässä nautitut liha- ja kalamenut kuuleman mukaan aivan yhtä erinomaisia. Punajuuriterriini maistui. Alkuun tarjottu suppilovahverokeitto suli suuhun, samoin jälkiruokana tarjottu mustikkakukko. Ja viinivalinnat ammatttaidolla valittuja. Hienoja makuyhdistelmiä. Pitkästä aikaa kasvimenu, josta ei kertakaikkijjaan mittään valittamista. Kiitos! Ai niin, maisemat myös kohdillaan.

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Puijontie 135
Kuopio 70300 FI
Hae reittiohjeet!
Puijon Torni avoinna: Kesä-elokuu ma-la klo 10-21, su klo 10-18 Syys-toukokuu ma-to klo 11-19, pe-la klo 11-21, su klo 11-16 TARKISTA AUKIOLOAJAT www.puijo.com Puijon Maja avoinna: ma-pe klo 7-15, la-su tilauksesta.

Lähetä viesti kohteeseen