Paksuniemen Kesäkeidas

Paksuniemen satama - lomakeskus Rääkkylässä

PAKSUNIEMEN KESÄKEIDAS – iloista suvitunnelmaa Rääkkylässä!

Paksuniemi on Keski-Karjalainen vapaa-ajanviettopaikka parhaimmillaan – paljon iloisia ilmeitä ja tapahtumia vapusta syyskuun loppuun. Asiakaskunta on moni-ilmeinen-kuhiseva satama on veneilijöiden suosima ja myös karavaanarit ovat löytäneet luonnonkauniin Paksuniemen monipuoliset palvelut. Kylän väkeä ja kesäasukkaita houkuttavat rantapromedani, saunat, hiekkarannat ja Satamaravintolan antimet. Lähikuntien asukkaat löytävät perille koko perheen voimin mainiosti maanteitse – myös eläinystävät ovat tervetulleita Paksuniemeen. Meijerin Majatalo taas on lomailijoiden tyyssija. Pihapiirissä myös tilaviinimyymälä Kielletty Hedelmä ja Satamapuoti.

MEIJERIN MAJATALOSSA VOI AISTIA MENNEEN AJAN MAALAISROMANTIIKAA

Paksuniemen myllymeijerin työväen asunnot on entisöity viehättäviksi teemahuoneiksi. Meijerskan kammari, Tonkkamiesten kämppä, Hilja maitotytön huone ja Myllärin tupa ja kammari kutsuvat viihtymään. Meijerin jykevät seinät ja ikkunasyvennykset tuovat huoneisiin persoonallisuutta ja upeita taulumaisia järvinäkymiä. Kesähelteelläkin huoneet pysyvät raikkaina. Majatalolla on oma siisti wc, suihkutilat sijaitsevat alakerrassa ja langaton nettiyhteys on vieraillemme maksuton. Brunssi tarjoillaan pöytiin toivomusten mukaisesti Satamaravintolassa , aikaisille lähtijöille aamupala huoneisiin.

AITTAMAJOITUS ON EKSOOTTINEN JA EDULLINEN YÖPYMISVAIHTOEHTO SEIKKAILUMIELISILLE

Aukusti aitta ja Hannan huone – ovelta näkymät Jänisselälle ja vierasvenesatamaan.

KARJALASTA KAJAHTAA – YHTÄ JUHLAA!

Tervetuloa Paksuniemen kesäkeitaan juhlakaudelle 2017. Juhlimme mm: 100-vuotiasta Suomea, itsenäistä Rääkkylän kapinakuntaa ja Paksuniemen toista viisivuotiskautta ”Karjalasta kajahtaa” – teemalla, lähialueen suosikkiesiintyjät viihdyttävät.

Juhlakauden päätapahtumat:

  • 23.6. Paksuniemen juhannusjuhlat – terassibaarista grillimakkaraa ja virvokkeita
    -juhannuskokko ja viihdyttäjinä EMMI & TONY
  • 1.7. TIEKARHUT / Simo Kolehmainen band – tohmajärveläinen hyvän mielen orkesteri
  • 22.7. TEO TURUNEN – kiteeläinen muusikkosisarusparven esikoinen valloittaa vahvalla äänellään
  • 29.7. SATU SUHONEN & SOLAR – Riäkkylän oma, tangomarkkinoillakin mainiosti menestynyt laulajatar yhtyeineen
  • 5.8. RIÄKKYTEATTERI – monologeja
  • 19.8. PAKSUNIEMEN 5.KARAOKEMESTARUUSKILAPILUT – finaali
    (tapahtumakalenteri)

Koko kauden perjantaisin KARAOKE ja uutuutena lauantaina MUSAPOXI-ILTAMAT, jolloin voit valita toivelevyjäsi tuhansien biisien joukosta ihan free – uutuuksia, nostalgiaa, tanssitaanko?

SATAMARAVINTOLA TERASSEINEEN TARJOAA MAITTAVAT PURTAVAT A-OIKEUKSIN

Jo sadan vuoden ikään ehtinyt kunnostettu kahvilarakennus tarjoaa monipuolisia palveluja ja viihtyisän miljöön 130 ravintolavieraalle. Kannattaa piipahtaa SATAMAPUODISSAMME, josta voi tehdä yllättäviä löytöjä, mm. paikallisten käsityöläisten tuotteita. Vastaanostossamme palvelee MATKAILUINFO, kun taas KIRJASTOSSAMME voi kierrättää ja päivittää lomalukemistoa sekä lueskella päivän lehder, myös langaton netti vapaasti käytettävissä. Kotoisan ravintolan ilmettä täydentää TAIDENÄYTTELY, kaudella 2017 Anne-Maria Björnisen värikylläisiä maalauksia.

Viihtyisä Satamaravintolamme tarjoaa kahvila-konditoriatuotteiden lisäksi monipuolisen menun. Paksuniemen suuren suosion saavuttaneita pizzoja, salaatteja, burgereita, alaCarte- ja grillimenu-annoksia voi nautiskella myös laajalla terassillamme järvinäkymiä ihaillen.

PAKSUNIEMI ELÄÄ AJAN HERMOLLA

Asiakaspalvelu ja palautteet ovat olleet kehitystyömme ja menestyksemme kulmakivinä alusta lähtien. veneilijät äänestivätkin Paksuniemen Suomen parhaaksi vierassatamaksi 2013 (Suomen purjehdus & veneily) ja myös Kuopion Pursiseura ry. valitsi Paksuniemen Vuoksen vesistön parhaaksi vierassatamaksi erityisansiona perheveneilyn edistäminen. Paksuniemi on täyden palvelun ympäristöystävällinen Roope-satama sekä virallinen Matkaparkki karavaanareille ja telttailijoille.
Meijerin majatalo on vuoden 2016 Award winner/Booking.com. Myöskin vuoden 2016 yrittäjät Rääkkylässä. Paksuniemessä tullaan tutuiksi.

Ajankohtaisia asioita voi seurata suosituilta facebook-, Twitter- ja nettisivuiltamme

Tee varaus booking.comista!

PAKSUNIEMEN JUOMATEHDAS ja TILAVIINIMYYMÄLÄ KIELLETTY HEDELMÄ
juomatehdas.com

Nyt on juhlan aika -Paksuniemi on POP!

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paksuniementie 241
Rääkkylä 82300 FI
Hae reittiohjeet!
Aukioloajat: ma-to 11-21 pe-la 11-01 su- 11-19 Toukokuussa ma suljettu paitsi 1.5. vappupäivä 11-19. Syyskuussa ma-to suljettu

Lähetä viesti kohteeseen