Mansikkaharjun Lomakeskus

Majoitu mukavasti hyvän palvelun lomakeskuksessa

Mansikkaharjun Lomakeskus / Camping,
jossa työskentelevät ihmiset ovat valmiita palvelemaan ”sen piirun verran enemmän”

Olemme halunneet luoda Mansikkaharjun Lomakeskukseen kodikkaan ja kiireettömän hengen, josta olemmekin saaneet asiakkailta paljon positiivista palautetta. Se perustuu mutkattomaan yhteistyöhön ja asiakkaiden toiveiden huomioon ottamiseen.

Mansikkaharju sijaitsee kauniilla ja rauhallisella paikalla hyvien liikenneyhteyksien tuntumassa sekä kaikki Leppävirran keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Meillä voit majoittua karavaanialueella matkailuvaunulla tai -autolla. Mökkipuolella voi majoittua tasokkaissa maisema- tai rantahuvilassa, mukavuuksin varustetuissa rantamökeissä tai perinteisissä leirintämökeissä sekä telttailla veden äärellä. Alueella on myös sosiaaliset tilat, keittokatos, lasten leikkipaikka, grillikatos, uimaranta sekä puulämmitteinen rantasauna.
Tule meille, yllätyt positiivisesti alueen siisteydestä ja hintatasosta. Meillä myös kaikki harrasteet ovat ILMAISIA asiakkaillemme mm. polkupyörät, veneet, kajakit, kanootit, ”talonkokoinen” pomppulinna ym.ym. harrastemahdollisuudet.

Olemme myös täyden palvelun juhla- ja pitopalvelu ja juhlapaikka, jossa palvellaan myös sen ”piirun verran enemmän”

Tutustu Facebook-sivuihimme

Katso Leppävirran kyläesittely!

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kalmalahdentie 8
Leppävirta 79100 FI
Hae reittiohjeet!
Aukioloajat: Avoinna ympäri vuoden

Lähetä viesti kohteeseen