Majatalo Pihlajapuu

Pihlajapuu tarjoaa majoitusta Nurmeksen Salmenkylässä

Pihlajapuussa voi toiveittenne mukaisesti järjestää häitä, suku- ja luokkakokouksia, syntymäpäiväjuhlia, lomia, koulutustilaisuuksia, illanviettoja, yritysten ja yhdistysten ulkoilupäiviä, saunailtoja, hirvipeijaisia ja pikkujouluja.
Aivan majatalomme läheisyydessä on tilava urheilusali. Voit vuokrata salin urheiluleiriäsi varten ja tilata ruokailut ja yöpymiset majatalostamme. Salissa on mukava kokouksen tai koulutuksen lomassa käydä verryttelemässä; pelaamassa vaikka lentopalloa tai sählyä. Salia voi käyttää myös erilaisten juhlatilaisuuksien ohjelmatilana.
Suunnittelemme mielellämme ryhmällesi mukavaa ilta- tai oheisohjelmaa. Voit valita vaikkapa kyykkää, mölkkyä, jousiammuntaa, sauvakävelyä, melontaa, pyöräilyä, lumikenkäilyä tai hiihtoa sekä tietysti myös saunomista. Majatalon läheisyydestä pääsee mm. merkatulle moottorikelkkareitille sekä Punaisen Langan hiihtovaellusladulle ja majatalosta majataloon retkille!
Viemenjärven toisella puolella, noin kilometrin päässä Pihlajapuusta on savusauna, joka tarjoaa makeat löylyt ryhmällesi. Savusaunaan kuljemme kesällä kanooteilla ja talvella lumikengillä järven poikki. Savusaunan vieressä olevassa kodassa järjestyvät tilauksesta erilaiset nuotioruokailut

Pihlajapuussa on A-oikeudet. Olemme avoinna tilauksesta!

Hinnat:
Bed&Breakfast 45 €/hlö/vrk
täysihoito 72 €/hlö/vrk
1hh lisä 20 €/hlö/vrk
Majatalossamme on:
• 10 makuuhuonetta, yhteensä 15 vuodepaikkaa
• Viihtyisä olohuone
• Ruokasali
• Oleskelutilat yläkerrassa ja verannalla
• Puulämmitteinen sauna
• Saunakuisti ja takka
• Savusauna järven toisella puolella, 1 km päässä Pihlajapuusta

Tutustu Facebook-sivuumme

Tee varaus Booking.comista

Tee varaus TripAdvisorista

Katso Nurmeksen kyläesittely!

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Salmenkyläntie 81
Nurmes 75500 FI
Hae reittiohjeet!
Aukioloajat: Avoinna ympäri vuoden tilauksesta ryhmille.

Lähetä viesti kohteeseen