Majaalahti

Majaalahti on noin sadan vakituisen asukkaan kylä, jossa on tapahtumia, juhlia ja perinteitä. Tampereelle on matkaa reilu puoli tuntia.

Majaalahti on noin sadan vakituisen asukkaan kylä, jossa vapaa-aikaansa viettää huomattavasti enemmän ihmisiä. Majaalahden kylä on noin 10 kilometriä Kangasalan kirkonkylältä itään. Tampereelle on matkaa reilu puoli tuntia.

Pirkanmaan laulumaisemat – Topeliuksen kuvittelema pikkulintu laulaa Majaalahden maisemista kiitellen kauniista taivaasta ja säihkyvistä järvistä. Majaalahti sijaitsee hopeisen Längelmäveden ja Roineen armaisten aaltojen välillä. Mä oksalla ylimmällä on valittu Pirkanmaan maakuntalauluksi.

Aktiivista kylätoimintaa – Majaalahdella on aktiivinen kyläyhdistys, joka järjestää erityisesti kesällä tapahtumia ja juhlia asukkaiden ja vierailijoiden iloksi. Perinteitä riittää, sillä kesäjuhlia on järjestetty jo 30 vuotta.

Kulttuurielämyksiä – Kangasala on vanha kulttuurikunta ja myös Majaalahdella voi tutustua taiteeseen. ArtMajaalahti-näyttely avaa ovensa vanhaan navettaan joka kesä.

Katso Majaalahden kylän kohteet!

Majaalahti, 36270 Pirkanmaa FI
Hae reittiohjeet!

Lähetä viesti kohteeseen