Luotsin Talot

Lomamajoitusta 100 vuotiaan kanavan maisemissa

Heinäveden Varistaipaleen Taivallahden kanavan rannalla on kaksi Luotsin taloa.
Talot on sisustettu kauniisti, ympäristöä ja erityisesti talojen henkeä kunnioittaen.

Tyynelä on tarkoitettu ensisijaisesti kahdelle hengelle, mutta kaksi lisävuodetta löytyy sieltä myös.
Tyynelää on sisutettu rakkaudella ja siksi sieltä löytyy, paljon käsin kirjailtuja tekstiilejä, kauniita yksityiskohtia, tauluja ja esineitä. Olen tarkoituksella luonut sinne entisajan tunnelmaa, nykyaikaisin mukavuuksin. TV ja DVD, Wi-Fi, fööni, radio. Keittiössä jääkaappi, mikroaaltouuni, tiskikone, hella, kahvinkeitin, vedenkeitin, paahdin ja muutenkin kaikki tarvittava ja kaunis välineistö ruuanlaittoon ja kattaukseen. Wc ja suihkutilassa lattialämmitys, pesukone, silitysrauta ja lauta.

Sängyt ovat hyvät. Voit tuoda omat lakanat tai petaan valmiiksi sopimuksen mukaan.
Piha sauna on kookas ja sillä on aivan ihana saunoa. Sauna lämpiää puilla.
Soutuvene kuuluu vuokraan ja halutessa voi käyttää sähkömoottoria myös. Sillä on mukava veneillä Juojärven kauniissa maisemissa.

Kalastusmahdollisuudet ovat upeat ja rajattomat.
Pyöräily ja vaellus reitit löytyy aivan Talonjen läheidyydestä. Kanava-alue on aivan erityinen, jossa on mukava kävellä ja seurata veneiden hiljaista liikkumista.
Valamo ja Lintulan Luostarit sijaitsevat noin 6 km pässä. Kumpaankin pääsee kävellen vaellusreittiä tai autolla helposti.

Heinävesi on tunnettu kauniista kansallismaisemistaan jotka ovat aivan erityinen lomakohde. Luotsin Taloilla voit tuntea ja nähdä kaunista Suomea ihan takapihalta.

Lähtevä on ensisijaiseti tarkoitettu kuudelle henkilölle, mutta kaksi lisävuodetta on sijoitettu mukavasti kahteen eri makuhuoneseen. Makuuhuoneita on yhteensä kolme ja kesällä lisäksi on käytössä, talon takana sijaitseva ihana makuuaitta kahdelle. Aitassa on sähköt ja lämmitys. Mukava parisänky ja sisustus leikkimökkimäisen romanttinen. Talojen parhaat unet saa varmasti siellä.
Lähtevässä on myös ihana kodinomainen sisustus. Keittiössä kaikki tarvittava varustus nykyaikaiseen ruuanlaittoon. Tiskikone, Mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, paahdin, vatkain ja sauvasekoitin.

  • Astioita paljon erilaisiin kattauksiin ja tarpeisiin.
  • Iso jääkaappi, kylmäkomero ja arkkupakastin.
  • Sähkösauna, suihku, WC ja pesukone.
  • TV ja Netflix ja ilmainen Wi-Fi.Lähtevän vuokraan sisältyy myös soutuvene ja sähkömoottoria voi käyttää halutessaan.
    Sieni ja marja maastot ovat ihan lähellä.
    Talot sijaitsevat vierekkäin ja kaksi isoa juhlatelttaa voi vuokrata vielä erikseen, vaikka juhlien järjestämiseen.
  • Facebook-sivumme

Katso Varistaipaleen kyläesittely!

Katso Heinäveden kyläesittely!

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yläkanavantie 11
Varistaipale 79820 FI
Hae reittiohjeet!
Aukioloajat: Vuokraamme Taloja ympäri vuoden. Lähtevässä on öljylämmitys ja ilmalämpöpumppu. Tyynelässä osittain sähkölämmitys ja ilmalämpöpumppu, talvella on lämitettävä myös kolmea tulipesää. Ne antavat ihanaa lämpöä ja tunelmaa lomaan. puut sisältyvät hintaan.

Lähetä viesti kohteeseen