Lomakivi

Mainiot kokous- ja majoituspalvelut Iitissä Radansuun kylässä Kymenlaaksossa

Meillä on rauhaisa maalaismiljöö koulutuspäiville. Lomakiven lomataloja ovat samassa pihapiirissä, joten ryhmän on helppo toimia yhdessä. Kodikas kokoustila sijaitsee maatilan päärakennuksessa. Näin ollen toivomme, että voitte työstää tiiminne asioita mukavasti ja tehokkaasti, unohtamatta ruokanautintoja maalaistuvassa. Kokoustiloissa on kokous- ja äänentoistovarustus ja wlan.

Majoitusrakennuksissa on kolmesta neljään majoitushuonetta, olohuone-keittiö, pyykinhuoltotilat, sauna ja satelliitti-TV. Huoneissa on erilliset vuoteet ja huoneavain. Hostel Lomakivi vuokraa taloista erillisiä majoitushuoneita kesäsesongin aikana. Aamupalat ja päivälliset tilauksesta.

Kokouspäivän lomaan sopinee ulkoilu Radansuun kylän maisemissa. Kylässä on avarat näkymät kohti Iitti Golfin rinnettä ja puhdas vesistö vieressä. Elämys on käväistä Radansuun kyläkaupassa tai kaulushaikaran pitkospuureitillä. Ohjelmapalveluista kirkkovenesoutu, jousiammunta, ratsastus, golf, jättikanoottit, värikuulasota metsän siimeksessä tai ohjattua kahvakuulailu ovat olleet suosittuja. Varattava etukäteen. Illemmalla voi nauttia saunan löylyistä ja rentouttavasta lämmin vesipaljuilusta.

Facebook-sivumme

Katso Iitin kyläesittely!

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Iitintie 606
Iitti 47400 FI
Hae reittiohjeet!
Aukioloajat: Avoinna ympäri vuoden. Parhaiten paikalla klo 8 - 10 ja 16 - 18 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä viesti kohteeseen