Lapinlahden Juusto- ja viinijuhlat

Juuston, viinin ja musiikin tunnelmallinen ilta Pohjois-Savossa

Kesän 2017 juusto- ja viinijuhlat pidetään lauantaina 5.8.2017.
Juusto- ja viinijuhlat täyttävät 20 vuotta tänä vuonna.

Juhlavuoden kunniaksi lavalle nousevat upea Virve Rosti ja Menneisyyden Vangit, joiden jäähyväiskiertue huipentuu Juusto- ja viinijuhlille. Marko Maunuksela ja Talisman viihdyttävät tanssikansaa. Kalakukko Septet kajauttaa fanfaarin juustopöydän avajaisiksi ja tuo puhallinmusiikillaan mukavan säväyksen juhlien alkuun. Karaoketeltassa pääsee myös itse kokeilemaan laulutaitojaan.

Monipuolisen esiintyjäkaartin lisäksi juhlien keskipiste on uhkea, parikymmenmetrinen juustopöytä. Kaiken kaikkiaan juustopöydässä on tarjolla kymmenkunta erilaista juustoa sekä runsaasti juuston kanssa yhteen sopivia kasviksia, hedelmiä, hilloja sekä leipätuotteita. Juustopöydän ehdoton klassikko on vuodesta toiseen ollut kotimainen Mustaleima Emmental, joka on saanut pöydässä arvoisensa paikan ja suosion. Muita suosikkeja ovat olleet Brie, Aura Gold, Ritari sekä Luostari. Joka vuosi juustopöydässä esitellään myös muutama uusi juustotuttavuus.

Juhlat ovat hyvien ystävien, makuhermoja kutkuttavien juustojen ja hyvän musiikin ympärille koottu ainutlaatuinen, tunnelmallinen tapahtuma.

Illalliskortilla (40 €) saat nauttia koko illan monipuolisesta, mainiosta musiikkiohjelmistosta sekä vatsan täydeltä juustopöydän runsaista herkuista, jotka eivät lopu kesken.

Katso Lapinlahden kyläesittely!

1 arvostelu

  1. Mainiot juustojuhlat!

    Ensimmäistä kertaa Viini- ja juustojuhlilla! Lämminhenkinen tilaisuus ja upeasti jäähalli oli saatu laitettua. Näyttävät kukkalaitteet ja todella häkellyttävän hieno juustopöytä! Juustoon ja viiniin kuuluu myös seurustelu, joten myös hiljaista taustamusiikkia voisi olla jossain välissä. Äänentoistossa oli aluksi toivomisen varaa, mutta Arttu Wiskarin osuudessa homma pelasi!

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ringettetie
Lapinlahti 73100 FI
Hae reittiohjeet!
Aukioloajat: 5.8.2017 klo 19.00-01.30

Lähetä viesti kohteeseen