Kuhmon Kamarimusiikki

Kamarimusiikin maailmankylä Kainuussa

Kuhmon Kamarimusiikki soi Kainuussa tammikuussa kahdessa konsertissa. Kajaanin konsertti on keskiviikkona 4.1.2017 klo 19 Kaukametsässä ja Kuhmon konsertti torstaina 5.1.2017 klo 18 Kuhmo-talossa.

Kuhmon konsertti on osa kuhmolaisten kulttuuritoimijoiden yhteistä Kuhmon Talvi -tapahtumaa. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo yhdeksännen kerran ja siihen liittyy kamarimusiikin ohella muuta musiikkia, luontokuvia, taidenäyttelyitä ja tanssia. Lisätietoja Kuhmon Talvesta: www.kuhmowinter.fi

Kuhmon Kamarimusiikki on Suomen vanhin ja kävijämäärältään suurin kamarimusiikin tapahtuma. Yli 46 vuodessa se on kasvanut myös maailman merkittävimpien musiikkijuhlien joukkoon. Vuonna 2017 Kuhmo soi 9.–22. heinäkuuta. Festivaaliin liittyy yli 70 konserttia ja 30 muuta tilaisuutta. Musiikki soi aamusta yömyöhään yli 150 kansainvälisen taiteilijan esittämänä. Konsertit pidetään Kuhmon kauniissa puukirkossa, Kuhmo-talon akustisesti erinomaisessa Lentua-salissa ja festivaalin kulttipaikassa Kontion koulussa. Konsertteja on myös Lentiiran kylässä ja lähialueella Vuokatissa ja Iisalmessa.

Facebook-sivumme

Katso Kuhmon kyläesittely!

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Torikatu 39
Kuhmo 88900 FI
Hae reittiohjeet!
Aukioloajat: Kuhmon Kamarimusiikki soi 9.–22.7.2017. Lipunmyynti, lisätiedot: puh. 08 652 0936

Lähetä viesti kohteeseen