Kolin Keidas

Aurinkoista aamiaismajoitusta keskellä Kolin kansallispuistoa

Kolin Keidas on lämminhenkinen B&B keskellä kauneinta Kolin kansallispuistoa. Tarjoamme maukasta kasvis-, luomu- ja lähiruokaa ja haluamme taata majoittujillemme rauhoittavan loman luonnon läheisyydessä. Edistämme ekologisia, paikallisia sekä kestävän kehityksen mukaisia arvoja kannustaen ihmisiä elämään sopusoinnussa itsensä ja suomalaisen luonnon kanssa.

Katso Kolin kyläesittely!

Katso Lieksan kyläesittely!

2 arvostelua

  1. Tosi kiva paikka

    Ihana paikka ja luonto! Suosittelen!

  2. Rauhaisa, upea paikka.

    Rauhaa, hyvä ilmapiiri ja kotieläimiä. Upea paikka jossa voi herätä kukon kieuntaan ja silitellä lampaita. Kävin kesäkuussa 2016 yöpymässä ja isäntäväki on ystävällistä ja palvelualtista. Sängyt on hyvät nukkua, ja kasvispainotteinen ruoka hyvin tehtyä ja maukasta (osa heidän omasta maastaan?). Ulkohuussit olivat parempia, hajuttomampia ja puhtaampia kuin monet sisävessat. Jos haluat rauhoittumaan, ja leppoisaan ilmapiiriin majoittumaan edullisesti upeaan ympäristöön, suosittelen!

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylä-kolintie 12
Koli 83960 FI
Hae reittiohjeet!
Aukioloajat: Aamiaismajoitusta ympäri vuoden. Kesäkahvila Café Mandala avoinna seuraavasti: toukokuu pe-su 11-16 kesäkuu-syyskuu ti-su 11-18 (viikonloppuisin klo 20 asti)

Lähetä viesti kohteeseen