Kiviniemen luontotila

Retkeilykeskus Herajärven kierroksen risteys ja lähtökohdassa

Kiviniemen luontotila tarjoaa majoitusta, ruokapalveluita sekä ohjelmapalveluita ryhmäasiakkaille. Lisäksi Kiviniemi palvelee retkeilijöitä majoitus- ja ateriapalveluin.

Kiviniemen tila sijaitsee näppärästi Herajärven kierroksen puolivälissä, kierroksen risteysten kohdalla. Tilan lävitse kulkee myös UKK-reitti , jonka kulkijoita tila palvelee. Kiviniementilan palveluihin kuuluvat kahvila- majoitus- ja ateriapalvelut, pieni caravan- ja leirintäalue, ohjelma- ja elämyspalvelut sekä räätälöidyt liikunta- ja työhyvinvointipäivät yrityksille ja yhteisöille. Yksityisiä tila palvelee myös erilaisten juhlien pitopaikkana.

Tilalla on 6 aittaa, joissa on yhteensä 26 ympärivuotista majoituspaikkaa. Lisäksi kesäisin majoitustilana palvelee yli satavuotias riihi, johon yöpyjiä mahtuu noin 30 henkilöä. Alueella mahdollisuus myös telttailuun. Kaikkiin majoitusvaihtoehtoihin sisältyy WC ja suihkumahdollisuus. Kiviniemessä on kaksi saunaa. Sinua ja ryhmääsi varten voit valita puusaunan tai savusaunan. Meiltä saat myös aamupalaa sekä ateriapalveluita, jotka kannattaa varata vähintään pari päivää etukäteen. Tilalta saat kätevästi vuokrattua kanootit, maastopyörät, veneet yms. Kiviniemessä on pieni caravan-alue, jonka avulla voit nauttia kauniista järvimaisemista ja vaarojen karismasta tutusta pedistä käsin.

Tilalla on myös iso kivinavetta, Kahjon Kantturan sali, johon kokoustajia tai juhlijoita mahtuu 60 – 120 henkilöä. Melkein 125 vuotta vanhassa päärakennuksessa sijaitseva Pehtoorin tupa tarjoaa maukasta kotiruokaa etukäteistilauksesta sekä palvelee myös kokouspaikkana maksimissaan 40 hengelle.
Tilan väki palvelee Sinua ympäri vuoden. Useimmiten meidät tavoittaa puhelimella klo 9:00 – 20:00. Muuna aikana sähköposti on oiva ratkaisu. Kiviniementilan palveluita tuottaa Korpisoturi Oy, joka on pohjoiskarjalainen perheyritys. Korpisoturi Oy:n liike-idea perustuu majoituspalveluihin, elämyspalveluiden tuottamiseen, välinevuokraukseen, yms.

Aittamajoitus: Kiviniemessä on kuusi ympäri vuoden käytössä olevaa aittaa. Käytössä on yhteensä 26 vuodepaikkaa. Kaksiaittaa on varustettu parisängyllä, joista toinen on kahdenhengen aitta ja toinen on perhemajoitukseen tarkoitettu parisängyllinen ja kerrossängyllinen aitta ja loput ovat kerrossängyin varutettuja neljän tai kuuden hengen aittoja.
Kesä 1.5.-15.10. välillä 25 € / hlö
Talvi 16.10.-30.4. välillä 28 € / hlö
sis. liinavaatteet ja pyyhkeen.

Riihimajoitus: Kiviniemen riiheen on rakennettu puiset laverit kahteen eri kerrokseen. Tilaa riihessä on noin 30 yöpyjälle. Riihi on majoituskäytössä vain kesäaikaan 1.5.-15.10. välisenä aikana. Majoitus riihessä sisältää suihkun ja WC:n käytön.
Hinta yöpymisellä on 10 €/hlö.

Caravan- ja telttapaikat: Paikkojen hintoihin sisältyy suihkun ja WC:n käyttö.
Perusmaksu 15 €/vrk + 3 €/aikuiset ja 2 €/vrk lapset.
Perusmaksu SF-C 12 €/vrk + 3 €/aikuiset ja 2 €/vrk lapset.
Telttapaikka 10 €/vrk (8 €/vrk SF-C) + 3 €/aikuiset ja 2 €/vrk lapset.
Valosähkö ilman mittaria 5 €/vrk, mittarisähkö 0,25 €/kWh.

Katso Kolin kyläesittely!

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mustalahdentie 27, 81160 Romppala FI
Hae reittiohjeet!
Aukioloajat: Palvelemme sesonkina toukokuusta-lokakuuhun joka päivä aamusta iltaan. Muuna aikana tilauksesta. Suosittelemme tiedustelemaan etukäteen, että tilaa on tarjolla.

Lähetä viesti kohteeseen