Kinahmon kesäteatteri

Teatteri on polvijärveläisessä kulttuuritalossa

Meillä on vireä, 1976 perustettu harrastajateatteri.
Kesäteatteri sijaitsee Kinahmon vanhan koulun, nykyisen Kulttuuritalon, miljöössä.
Teatterin ohjaajana toimii Päivi Voutilainen ja ennen häntä Pasi Hirvonen ja Martti Lappalainen.
Talkoolaisina järjestyksenvalvojina, lippujen-, kahvin- ja makkaranmyynnissä on runsaasti yhdistyksen jäseniä. Näyttelijöitä on näytelmää kohti 6-12 henkilöä, jotka löytyvät muutama Kinahmosta ja loput muualta Polvijärven kunnan alueelta tai Joensuusta.
Lisäksi kylältä löytyy kaikki ammattilaiset, mitä kesäteatterin toimintaan tarvitaan, sekä runsaasti talkoohenkeä, sillä kesänäytelmä sitoo henkilöt joka viikonlopuksi näytäntöaikana.

Kinahmolaisella teatteritoiminnalla on pitkät, vuosikymmenien perinteet. Kokeneet teatterilaiset tunnetaan hyvin. Meidän monista näyttelijäkonkareista Mikko Soininen totesikin hauskasti eräässä tilaisuudessa:
–Meille nauretaan, ollaanpa sitten näyttelemässä tai ei.

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kinahmonniementie 15
Polvijärvi 83825 FI
Hae reittiohjeet!
Tervetuloa teatteriin taas kesällä 2017 Tiedustelut: Matti Nuutinen p. 040 5764033 www.kinahmonteatteri.net Osoite: Kinahmonniementie 15, Kinahmo Tässäpä esimakua tulevasta. Markku Hyvösen komediassa Salaisuuksia ja Sammakonreisiä nähdään tunteiden kirjoa ja eletään normaalia tervehenkistä suomalaista perhe-elämää! Mitä se sitten tarkoittaakaan, se selviää ehkä kesän aikana. Näytelmän Suomen Ensi-ilta Kinahmossa 24.6.klo 19.00. Olemme osa Suomi100 -ohjelmaa. Kuvia ja videoita teatterilta https://plus.google.com/+Kinahmonteatteri

Lähetä viesti kohteeseen