Kihaus Folk

Kansanmusiikkifestivaali Rääkkylässä 7.-8.7.2017

Kihaus Folk on letkeää ja leppoisaa yhdessä oloa hyvän musiikin parissa. Kansan- ja etnomusiikin suosituimmat nimet ja nousevat tähdet esiintyvät festivaalilla heinäkuisena viikonloppuna idyllisessä Rääkkylässä. Festivaalilla on lapsille ihan omia konsertteja ja muuta mukavaa puuhaa, kuten epäsoitintyöpaja.

Kihaus on koko perheen kansanmusiikkijuhla, jonka mausteena on pikkuisen poppia, terästeenä tanssia ja sattumina satuja ja tarinoita.

Kihaus Folk järjestetään 7.-8.7.2017. Kihaus juhlistaa Suomen 100 -vuotista itsenäisyyttä laajalla ja monipuolisella kattauksella:

Esiintyjistä Jukka Poika on tämän hetken kiinnostavimpia nimiä. Hänen maailmanmusiikista nousevat reggaerytminsä kuljettavat meidät kesäiseen yöhön.

Suistamon Sähkö on yksi kesän Kihauksen esiintyjistä, jota kuunnellessa paikallaan istuminen ei vain onnistu. Johanna Juhola on taas haitarin supersankaritar ja kansainvälisesti tunnettu esiintyjä. Hän tuo mukanaan visuaalisen elämyksen yhdessä mielikuvitusystäviensä kanssa.

Vanhasta ja nykyisestä Värttinästä tiivistetty Set´Akat juhlistaa Laulun mahdillaan Sari Kaasisen viisikymppisiä. Odotettu esiintyjä on myös rääkkyläläissyntyinen näyttelijä Kaija Pakarinen & kumppanit. Heidän Piiat ja renki -yhtyeensä esiintyy nyt ensimmäistä kertaa Kihauksessa. Lapsille on tarjolla Mimmien 10 v. juhlakonsertti ja Freijan konsertissa pääsee yleisökin laulamaan.

 

Lisää esiintyjiä ja lisätietoja www.kihaus.fi

Katso Facebook-sivumme

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paksuniementie 7
Rääkkylä 82300 FI
Hae reittiohjeet!
Aukioloajat: pe 7.7.2017 klo 17-02 la 8.7.2017 klo 11.30-02

Lähetä viesti kohteeseen