Jokiniemen Matkailu

Mökki- ja huonemajoitusta sekä kokous- ja juhlapalvelut Lapinlahden Alapitkällä

Jokiniemen Matkailu sijaitsee Onkiveden rannalla lähellä luontoa- kaukana kiireestä! Tarjoamme majoitusta kodikkaissa mökeissä sekä majatalon tasokkaissa huoneissa. Tule perheen kanssa, parittain tai vaikka porukalla. Jokiniemessä voit myös viettää perhejuhlia tai järjestää kokouksen. Joustava ja asiakaslähtöinen palvelu on meille sydämenasia.

Mökit sijaitsevat luonnonkaunilla niemellä, pienen matkan päässä toisistaan. Seitsemän erikokoista mökkiä vuokrataan sesonkiaikaan kesä-elokuussa pääsääntöisesti viikoittain, mutta kysy viimehetken pätkätarjouksia suoraan sähköpostilla. Muina aikoina varaukset alkaen 1 vrk. Mökeille voi ottaa lemmikitkin mukaan!

Majatalo Haavissa on 6 huonetta, joissa kussakin oma suihku/WC, TV, Wi-Fi sekä käynti terassille, missä upea järvinäkymä. Majatalon tilat on rakennettu esteettömiksi. Huonekohtainen saunavuoro sisältyy hintaan. Majataloon emme ota lemmikkejä.

Perhejuhlia ja muita tilaisuuksia järjestämme ympäri vuoden mennyttä aikaa henkivässä maatilan päärakennuksessa, missä paikat noin 55 vieraalle. Kesäisin käytössä rento vanhasta konehallista tuunattu Rokkiliiteri, minne mahtuu 75-80 vierasta.
Kokouksiin suosittelemme majatalon kokoustilaa, parhaimmillaan n. 12-16 hengen kokouksissa.

Tekemistä Jokiniemessä löytyy ympäri vuoden. Metsässä samoilu, marjastus ja sienestys hoitavat kehoa ja mieltä. Veneily, kalastus ja uinti – kesällä ihan parasta lomapuuhaa! Myös muina vuodenaikoina Onkivesi on kiehtova – syysmyrskyn nostattamat vaahtopäät, miljoonat timantit helmikuisella jääkannella, sulapaikoissa levähtävät muuttolinnut keväällä.

Tapahtumia ja tarjouksia 2018

Laita sähköpostia info@jokiniemenmatkailu.fi tai soita 0400 811 266

Sydämellisesti tervetuloa!

Katso Lapinlahden kyläesittely!

2 arvostelua

  1. Huomaavaista palvelua!

    Iltamyöhään saavuttiin, mutta vielä oli ystävällisesti laitettu sauna lämpimäksi.
    Aamuherätys järven rannalla oli juhlaa työmatkan lomaan. Aamupala vanhassa päärakennuksessa oli kauniisti katettu ja runsas!

  2. Olimme SSFC:n vuotuisessa kokoontumisessa tällä kertaa ylävesillä Lapinlahdella. Jaana ja Harri olivat jo vuosi sitten valinneet tutustumis- ja majoituskohteeksemme Jokiniemen Matkailun – ei todellakaan syyttä!!
    Ihana paikka, jossa sekä vanhaa, hyvällä maulla säilytettyä tunnelmaa, mutta myös tyylikkäästi uutta. Majoituimme vain muutama vuosi sitten rakennetussa tilassa, joka oli kokonaan ryhmämme käytössä. Suosittelen! Huoneissa oli todella kauniita valokuvatauluja suomalaisesta maisemasta (ilmeisesti lähialueella kuvattuja). Tietenkin myös saunoimme ja uimme elokuun alun lämpöisessä vedessä. Hyvä, hiekkapohjainen uimaranta 🙂

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jokiniementie 58
Lapinlahti 71910 FI
Hae reittiohjeet!
Aukioloajat: Avoinna ympäri vuoden.

Lähetä viesti kohteeseen