Elämys Ämmi

Tul ja koe Elämys Ämmi kröntmänttinäs!

Tarjoamme B&B-palveluja, teemaviikonloppuja, ilta- ja päiväkursseja, tykypäiviä ja tilavierailuja. Teemme yhteistyötä maaseudun yritysten kanssa tarjoamalla erilaisia myynti- ja markkinointitoimenpiteitä.

“Enemmän kuin paikka, Elämys Ämmi on löytöretki, se on mielentila. Se on tuoreen ruisleivän tuoksua, kirpeä pakkasaamu, hitaasti hautunut ohrapuuro, saunan leppeä löyly, nuotiolla paistuva tikkupulla ja nokipannukahvi. Elämys Ämmi on hitaan ja onnellisen elämän luksusta, jossa mieli lepää.”

Kotimme sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta ja puolentoista Helsingistä. Ulkoilumaastot alkavat jo pihalta. Meren rantaan on 10 km:n matka. Runsasjäisinä talvina voit pilkkiä ja luistella. Maalaismaisemissa on ilo potkukelkkailla, hiihtää, kävellä tai patikoida. Mikäli lumitilanne on huono, lähikunnasta löytyy hiihtoputki ja uimahalli.

Sauvossa voit tutustua upeaan keskiaikaiseen kivikirkkoon, museoon, kartanoihin ja rakennusperinteeseen. Tapahtumat ja tori tuovat tunnelmaa. Ravintolat, kaupat, kirjasto, kuntosali ja pankki ovat vain 2 minuutin ajomatkan päässä.
Kylämme hevostalleilla on ilo ratsastaa. Mikäli viivyt pidempään, voit kutoa kangaspuilla, paistaa hapanleipää tai valmistaa avotulella leipäjuustoa. Teemme yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa. Lähitila toivottaa sinut tervetulleeksi iltalypsylle ja laskemaan lampaita. Kylässä voit tutustua myös oluen valmistukseen.

Kesällä 2016 avasimme kotimme ovet vieraille. Järjestämme tyky- ja tiimipäiviä, kokous- ja myyntipalveluita, teemaviikonloppuja ja iltakursseja, sekä pienimuotoista majoitustoimintaa. Meillä voit yöpyä hirsitalossa, sekä kesäisin satumajassa metsän siimeksessä tai hauskasti makuupussissa puusta riippuen.

Meillä olet kuin kotonasi.
Yöpyjille saunan, laavun ja nuotiopaikan käyttö on ilmaista. Runsas maalaisaamiainen kuuluu hintaan. Lisämaksusta saat käyttöösi myös paljun ja valmistamme sinulle illallisen.

Tarjoamme sinulle paluuta juurille, ympäristöystävällisyyttä ja lähellä tuotettua puhdasta ruokaa.

Sinä voit keskittyä nauttimaan täysin siemauksin.

Aina ei tarvitse matkustaa maailman ääriin!
Tule yksin, kaksin tai ystävien kera.
Olet sydämellisesti tervetullut kylään!

 

Katso Sauvon kyläesittely!

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Haarakalliontie 27
Haarakalliontie 27b, 21570 Sauvo 21570 FI
Hae reittiohjeet!
Aukioloajat: Avoinna tilauksesta ympäri vuoden

Lähetä viesti kohteeseen