Blueberry Hill Jazz & Blues Festival

Miellyttävin juuri ja juurimusiikin festivaali Ilomantsin taivaan alla

Blueberry Hill Festival on jazz- ja blues-festivaali Ilomantsissa Maukkulan Mustikkamäellä. Tänä vuonna festivaali järjestetään 4.-5.8.2017. Miellyttävä musiikillinen viikonloppu elokuun alussa on saanut yleisön ja esiintyvien artistien varauksettoman suosion jo monena vuonna peräkkäin. Festivaali vailla festivaalien ongelmia hyvän musiikin, ruuan, juoman ja ennen kaikkea hyvässä seurassa kannattaa kokea tänäkin vuonna.

Pe 4.8. Jazz-ilta

 • Aki Rissanen Trio
 • Aili Ikonen
  sings Laila Kinnunen & Ella Fitzgerald
 • BBHF Jam Master: Mikko Innanen

La 5.8. Blues-ilta

 • Ina Forsman
 • Saverio Maccne & Double Ace
 • L.R. Phoenix & Son
 • Lemmy´s Bluesband

Tule keskelle maalaismaisemaa ja ihastu ikihyviksi tunnelmaan ja musiikkiin..!

Katso Maukkulan kyläesittely!

3 arvostelua

 1. Hyvä pikku festari

  Laadukkaat esiintyjät, ja ruoka oli hyvää, vaikkakin vain paria vaihtoehtoa ja lettuja oli tarjolla. Juomapuolta oli hieman ruokapuolta enemmän, että oluen ja siiderin lisäksi sai myös paikallisia viinejä juodakseen.

 2. Persoonallinen festari maalaismaisemassa

  Jazzin ja bluesin ystäville mahtava festari, hyvillä esiintyjillä. Tykkäsin kylätunnelmasta ja pienen festarin meiningistä. Ruokaa ja juomaa sai jonottamattakin ja tarjolla ihania Hermannin viinejä! Ja miellyttävä plussa: löytyy myös sisävessat 🙂
  Paikka on aika kaukana esim. Joensuusta, mutta autottomille on järjestetty bussikuljetus. Myös lippujen hinta erittäin kohdallaan!

 3. Intiimi festari

  Olen pari kertaa käynyt tällä ja siihen näyttää jäävän koukkuun. Ihmettelen miten ne saavat vuodesta toiseen noin nimekkäitä esiintyjiä paikalle, vaikka sijainti ei ole kaikkein keskeisin, eikä festarikaan suurimmasta päästä. Taas on tulossa aivan käsittämätön kattaus tällaiseen tapahtumaan! Hienoa!

Arvostele kohde!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Toukka-ahontie 9
Ilomantsi 82820 FI
Hae reittiohjeet!
Aukioloajat: 4.-5.8.2017

Lähetä viesti kohteeseen